Slot reviews – de populairste slots2017-04-20T21:24:52+00:00

Slot reviews – de populairste slots

Voor casino slots geldt eigenlijk hetzelfde als voor casino’s: er zijn er zoveel dat het lastig kiezen is. Dat vonden wij van Casino Kings Club ook en dus schrijven wij uitgebreide reviews over de populairste en spannendste online slots. Van welke makers is een game? Zit er een progressive jackpot op? Wat is het uitbetalingspercentage? Je leest het hier allemaal.

Spin that Reel – Dead or Alive II slot review

Dead or Alive 2 dat werd gelanceerd op 24 april 2019. Dit vervolg wordt geleverd met vijf rollen, drie symbolen per rol en negen winlijnen. De minimale inzet is slechts 9 cent per draai en de maximale inzet is 9 euro. De reden dat de maximale inzet 'slechts' 9 euro is, is vanwege de enorme volatiliteit van dit gokspel. De maximale winst is maar liefst 111.111.11 jouw inzet!

By |mei 30th, 2019|slot reviews|0 Comments

Spin that Reel – The Final Countdown slot review

Eindelijk is de langverwachte opvolger van het beroemde Danger High Voltage slot gearriveerd. Big Time Gaming heeft de tijd genomen, maar nu is het er: The Final Countdown. Dit slot is vernoemd naar de enorme jaren tachtig hit "The Final Countdown" van de Zweedse rockband Europe. We zijn er vrij zeker van dat deze game net zo geliefd en gehaat zal worden als het nummer.

By |april 7th, 2019|nieuws, slot reviews|0 Comments

Mega Moolah jackpot valt 2 keer in 48 uur

Wat denk je daarvan? Het lijkt bijna alsof dit iconische Microgamging-slot iets te bewijzen heeft. Het blijft miljonairs maken en de laatste grote overwinningen lagen in een tijdsbestek van slechts 48 uur, wat resulteerde in meer dan 13 miljoen euro aan jackpotuitbetalingen! Microgaming's meest populaire online progressieve jackpot slot breekt record na record.

By |maart 16th, 2019|nieuws, slot reviews|0 Comments

Spin that reel – Temple Tumble Slot Review

Spin that reel – Temple Tumble Slot Review

Wanneer je Temple Tumble opstart, zie je meteen dat deze game-slot met Aztec-thema van Relax Gaming zijn inspiratie kreeg van spellen als Montezuma en de doorbraak hit game Tiki Tumble uit 2018 van Push Gaming. Deze gokkast zit boordevol actie en entertainment en […]

By |maart 9th, 2019|nieuws, slot reviews|0 Comments

Spin that Reel – Jingle Spin slot review

Het is slechts een kwestie van tijd voordat spelaanbieders aan het eind van het jaar een nieuw kerst slot zullen uitbrengen. Dit geldt ook voor NetEnt met hun nieuwe Jingle Spin-slot. Dit is een slot met 5 reels en 20 winlijnen. Jingle Spin is een medium volatile game waarbij je bij elke spin / gratis spin een maximum van 473.75 keer je inzet kunt winnen. Als het spel hot is en je je gratis spins krijgt, kan dit spel aardig betalen.

By |december 25th, 2018|slot reviews|0 Comments

Spin that reel – Vikings slot review

Wederom krijgt een bekende titel een eigen slot. Deze keer bekijken we de Vikings-slot, gebaseerd op de succesvolle serie met dezelfde naam en geproduceerd door Netent. Speelbaar op alle apparaten, spelers kunnen inzetten tussen € 0,20 tot € 100 per draai. De tRTP van 96.05% naar speler is vrij standaard. Vikings is absoluut een mega-potentieel slot dat minder volatiel is in vergelijking met bijvoorbeeld Merkur-slots. Wederom slaagt Netent erin een heel mooi slot te leveren met geweldige beelden en geweldige audio.

By |november 22nd, 2018|nieuws, slot reviews|0 Comments

Spin that reel – Gunslinger Reloaded slot review

Gunslinger: Reloaded is een middellange tot grote variantie online progressieve jackpot slot van Play N 'Go. Het komt met 25 winlijnen over 5 rollen en betaalt een mogelijke jackpotprijs van 5000 keer je inzet op een enkele spin. De game heeft een western thema. Iets wat we al een tijdje niet hebben gezien. Natuurlijk kennen we allemaal Dead or Alive, Sticky Bandits en Wild, Wild West, maar het werd wel weer eens tijd voor een nieue en cool westers slot. Vraag is hoe goed het is.