Slot reviews – de populairste slots2017-04-20T21:24:52+00:00

Slot reviews – de populairste slots

Voor casino slots geldt eigenlijk hetzelfde als voor casino’s: er zijn er zoveel dat het lastig kiezen is. Dat vonden wij van Casino Kings Club ook en dus schrijven wij uitgebreide reviews over de populairste en spannendste online slots. Van welke makers is een game? Zit er een progressive jackpot op? Wat is het uitbetalingspercentage? Je leest het hier allemaal.

Spin that reel – Gunslinger Reloaded slot review

Gunslinger: Reloaded is een middellange tot grote variantie online progressieve jackpot slot van Play N 'Go. Het komt met 25 winlijnen over 5 rollen en betaalt een mogelijke jackpotprijs van 5000 keer je inzet op een enkele spin. De game heeft een western thema. Iets wat we al een tijdje niet hebben gezien. Natuurlijk kennen we allemaal Dead or Alive, Sticky Bandits en Wild, Wild West, maar het werd wel weer eens tijd voor een nieue en cool westers slot. Vraag is hoe goed het is.

By |november 3rd, 2018|Geen onderdeel van een categorie, nieuws, slot reviews|Reacties uitgeschakeld voor Spin that reel – Gunslinger Reloaded slot review

Spin that reel – Iron Girl slot review

Iron Girl is een nieuw scifi-thema videoslot van gameprovider Play N Go. We vinden niet dat deze iron girl zelfs maar in de verste verte iets te maken heeft met Iron Man, maar dat weerhoudt ons er niet van dit slot te reviewen. Dit slot komt met 20 winlijnen, 3 rijen en 5 rollen en betaalt een mogelijke jackpot van 200 coins op een enkele spin.

By |oktober 14th, 2018|nieuws, slot reviews|Reacties uitgeschakeld voor Spin that reel – Iron Girl slot review

Spin that reel – Jammin’ jars slot review

Jammin’ Jars is an arcade-style slot with plenty of colourful fruits and juicy features added into the mix; it’s developed by Push Gaming and has an RTP of 96.83% Jammin’ Jars plays out on an 8×8 grid which floats against a metallic backdrop lit by an eighties mirrorball. The basic gameplay requires players to form groups of six or more matching fruits to start winning but there are various extra features in the game that can trigger some fruity extras.

By |september 22nd, 2018|nieuws, slot reviews|Reacties uitgeschakeld voor Spin that reel – Jammin’ jars slot review

Spin that Reel – Rise of Olympus slot review

Rise of Olympus is een technische kloon van het zeer populaire Moon Princess-spel van gameontwikkelaar Play'n GO. Dit klinkt misschien een beetje goedkoop, maar we kunnen het Play'n Go niet echt kwalijk nemen, want Moon Princess is een van hun meest succesvolle en populaire slots aller tijden.

By |september 11th, 2018|nieuws, slot reviews|Reacties uitgeschakeld voor Spin that Reel – Rise of Olympus slot review

Spin that reel – Hanzo’s Dojo slot review

Hanzo's Dojo is een videoslot van 5 x 3 met 25 winlijnen en een extra 3 × 1-slot op het dak van het spel. Yggdrasil zorgde ervoor dat het gespeeld kan worden op alle apparaten en de inzet varieert van € 0,10 tot € 125 per draai. Het slot wordt geleverd met een RTP van 96,1%. De game heeft een extra Rooftop Slot, 2 Free Spin-modi en 5 gratis spinboosters.

By |augustus 18th, 2018|nieuws, slot reviews|Reacties uitgeschakeld voor Spin that reel – Hanzo’s Dojo slot review

Spin that reel – Donuts slot review

Zin in een donut? Donuts is de nieuwste slot met vier reels met vier rijen en een mogelijke 2401 manieren (Megaways) om te winnen van Big Time Gaming. De achtergrond van het spel is een woestijn met een gigantische donutwinkel aan de kant van de weg, omringd door rotsen en cactussen. We kunnen er niet echt de vinger op leggen, maar het hele ontwerp ziet er een beetje goedkoop uit, maar laat dit je niet afschrikken, want dit spel kan betalen als het on a roll is.

By |augustus 4th, 2018|nieuws, slot reviews|Reacties uitgeschakeld voor Spin that reel – Donuts slot review

Spin that reel – Wild Heist at Peacock Manor

Dit online slot wordt je aangeboden door Thunderkick met een aantal coole gratis spins en bonusfuncties. Wild Heist bij Peacock Manor is een slot met vijf reels met drie rijen en zeventien vaste betaallijnen. Catchy muziek begeleidt de gameplay en past goed bij het ontwerp van de game. De zesde reel is eigenlijk waar de magie gebeurt, het heeft drie sloten die het bonusspel zullen ontgrendelen, maar je raadt het al, daar heb je sleutels voor nodig.

By |juni 23rd, 2018|nieuws, slot reviews|Reacties uitgeschakeld voor Spin that reel – Wild Heist at Peacock Manor