Slot reviews – de populairste slots2019-11-23T11:43:53+01:00

Slot reviews – de populairste slots

Voor casino slots geldt eigenlijk hetzelfde als voor casino’s: er zijn er zoveel dat het lastig kiezen is. Dat vonden wij van Casino Kings Club ook en dus schrijven wij uitgebreide reviews over de populairste en spannendste online slots. Van welke makers is een game? Zit er een progressive jackpot op? Wat is het uitbetalingspercentage? Je leest het hier allemaal en de teller staat inmiddels op 73 slot reviews.

Spin that Reel – Chaos Crew slot review

Chaos Crew van Hacksaw Gaming neemt je mee naar de ondergrondse wereld van straatkunst en schetsmatige graffiti in een game met serieus winstpotentieel.

By |juli 15th, 2021|news, slot reviews|0 Comments

Spin that Reel – Reactoonz 2 slot review

Reactoonz 2 werd uitgebracht op 1 oktober 2020 en is het succesvolle vervolg van Reactoonz 1. Casinokings noemt het de beste game van 2020 en een must voor elke slotliefhebber!

By |januari 28th, 2021|news, slot reviews|0 Comments

Spin that Reel – Peaky Blinders slot review

Peaky Blinders is een succesvolle Britse historische dramaserie. De serie vertelt het verhaal over de Peaky Blinders, een criminele bende uit Birmingham, en hun activiteiten in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. En nu is er ook een casino slot!

By |september 6th, 2020|news, slot reviews|0 Comments

Spin that Reel – Voodoo Gold Slot Review

Voodoo Gold is een videoslot met 6 rollen en 4096 winlijnen. Deze gokkast speelt zich af in de mangrovemoerassen van Louisiana, waar je betoverd zult worden met donkere Voodoo-magie. Je krijgt het gevoel alsof je echt deel uitmaakt van deze spookachtige wereld dankzij het uitstekende ontwerp en de bijpassende audio.

By |maart 31st, 2020|news, slot reviews|0 Comments

Top 5 rockin’ casino slots

We hebben Jimi Hendrix, Michael Jackson en Dolly Parton gezien, maar voor deze blogpost zetten we het een tandje hoger. We zullen een korte beoordeling geven van vijf hardrock- en heavy metal-slots die we konden vinden. Zet dus je speakers harder en bereid je voor op een stevige review!

By |maart 18th, 2020|nieuws, slot reviews|0 Comments

Spin that Reel – Dragon Tribe Slot Review

Dragon Tribe is een 6-reel, 4.096 manieren om een spel te winnen dat op alle apparaten kan worden gespeeld van 20 cent tot € 100 per draai. Met een cool draken-thema in een cartoonachtige stijl, wordt het geleverd met cascading reels en xNudge Wilds die multipliers tot 6x en wild reels kunnen geven.

By |februari 8th, 2020|news, slot reviews|0 Comments

Spin that Reel – Razor Shark Slot Review

Razor Shark is een slot met 5 rollen en 20 winlijnen van Push Gaming met een diepzeethema en veel haaien. Speelbaar vanaf 10 cent tot 100 euro per spin. Dit spel wordt geleverd met een spannende maar zeer volatiele Mystery Stacks-functie en een Nudge and Reveal-functie voor grotere winsten.

By |januari 4th, 2020|news, slot reviews|0 Comments
Go to Top